66 10 10 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Verdt å vite

Alle produkter i L'EASYs sortiment er nøye utvalgt, så de lever opp til de høye kravene vi stiller for å overhodet få føre dem. Kort sagt - L'EASY leverer kun kvalitetsprodukter.

 

Vi har spesielt valgt ut en linje med produkter innenfor hvert produktområdet vi har – og på den måten har vi et bredt sortiment av modeller, som dekker ethvert behov.

 

Kjenn dine behov
Når du skal investere i en ny vaskemaskin, flatskjerm eller annen elektronikk til hjemmet, er det viktig at du får valgt den riktige modellen i forhold til dine behov. Det vil være surt å ente med en toppbetjent vaskemaskin med lav kapasitet, som slett ikke lever opp til ditt vaskebehov. Eller for eksempel ende med en flatskjerm som faktisk er for liten i forhold til hvor langt du sitter unna.

 

All den hjelpen du trenger
Du behøver ikke vite masse på forhånd for å ta et riktig valg – hos L'EASY får du all den hjelpen du trenger. Trykk deg inn på produktområdene under for råd og veiledning – og bruk vår ordbok til å få styr på noe av de tekniske begrepene så du kan velge nettopp det produkt som passer ditt behov. Og er du i tvil er du alltid velkommen til å ringe og få hjelp fra våre salgskonsulenter på telefon 66 10 10 00.

Om L’EASY

Det er mer enn 30 år siden vi tok imot den første ordren på telefon, og siden har det gått sterkt. Internett har gjort det enkelt, og handler du hos L'EASY blir det enda enklere. Hver eneste dag kjører vi nemlig ut elektronikk og hvitevarer til nordmenn over hele landet.

Les mer om L’EASY >>