Persondatapolitikk

Din personsikkerhet er en viktig del av vår kundepolitikk. Vi lever opp til alle reglene i persondataloven.

For å gjennomføre en bestilling på leasy.no må du alltid angi følgende personlige opplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Fødselsnummeret skal dessuten angis ved kredittkjøp og kontantlån. Ved søknad om kontantlån skal også opplysninger om arbeidsforhold, bopel, sivilstand og kontonummer lånet skal utbetales til fremkomme.

Opplysninger som du har sendt til L’EASY videresendes kun til tredjepart med ditt samtykke.

Vi registrerer dine personopplysninger med det formål å kunne gjennomføre en kredittvurdering (gjelder kun kredittkjøp og kontantlån) og levere varen til deg. Når vi samler inn personalopplysninger via leasy.no sikrer vi at det alltid skjer med ditt samtykke.

Som registrert hos L’EASY har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen. Du har alltid rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Opplysninger på kunder oppbevares i minimum fem år, ettersom regnskapsloven stiller krav til oppbevaring av regnskapsmateriale i denne periode.

Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan rettes til e-mail info@leasy.no.

Hvis det i forbindelse med bestilling på leasy.no gjentatte ganger inntastes navn og fødselsnummer som ikke matcher, logges IP adressen med det formål å minske svindel med personopplysninger.

leasy.no bruker cookies til rent statistiske formål og for å gi en bedre brukeropplevelse. En cookie gir ikke adgang til personlige opplysninger om deg og kan ikke brukes til å spore din identitet.

Du har mulighet for ikke å motta direkte kommunikasjon fra L’EASY. Såfremt du ønsker at L’EASY skal avholde seg fra å anvende dine personlige opplysninger i reklameøyemed via telefon, e-mail eller annen direkte kommunikasjon, så kan du kontakte L’EASY på telefon 66101000 eller e-mail info@leasy.no