L'EASY – helt enkelt

Råd og veiledning
Du behøver ikke å vite mye for å velge riktig – hos L'EASY får du klar beskjed. På hjemmesiden vår finner du råd og veiledning om ulike produktområder, og du finner en mengde produktopplysninger og spesifikasjoner for de enkelte produktene. Hvis du har spørsmål om et produkt eller ønsker hjelp til å finne det rette produktet, er du alltid velkommen til å ringe til oss på 66101000 og snakke med en av våre salgskonsulenter.

Kvalitetsprodukter
L'EASY leverer kun kvalitetsprodukter. Alle produktene våre er nøye utvalgt på forhånd, slik at de oppfyller de høye kravene vi stiller for å føre dem. Vi har et bredt produktutvalg, slik at vi kan dekke de aller fleste behov.

Direkte bestilling
Du bestiller direkte hos L'EASY på 66101000 eller via nettbutikken vår – enkelt og greit.

Betal som du vil
Hos L'EASY kan du velge mellom:

  • kontantbetaling – du betaler hele beløpet på én gang  
  • finansiering – du deler betalingen over en lengre periode

Vi finner leveringsløsningen som passer for deg
Når du handler hos oss finner vi det leveringsalternativet som fungerer best for deg, slik at du mottar produktet kort tid etter kjøpet. Det blir opp til deg om du selv vil hente produktet på posten, eller få det levert hjem på døren. Uansett hvilket leveringsalternativ som blir valgt, så fikser vi rask levering.

Full trygghet
Hvis du skulle skifte mening eller angre et kjøp, har du alltid 14 dagers angrerett fra leveringstidspunktet. Det er bare å kontakte oss, så henter vi produktet. Vi krever bare at varen returneres i samme stand som den ble levert i.