Verdt å vite om...


L'EASY har samlet en stor mengde informasjon om våre produkter som vi gjerne vil dele med deg for at du skal få mer kunnskap om våre/dine produkter.

Klikk på produktkategori i menyen nedenfor for mer kunnskap.
 

Verdt å vite om produkter


Alle produktene til L'EASY er nøye utvalgt, og de oppfyller strenge krav for at vi skal føre dem. Kort sagt – L'EASY leverer bare kvalitetsprodukter.

Vi har valgt en spesiell produktgruppe innenfor hvert produktområde – og på den måten har vi et bredt modellutvalg som dekker ethvert behov hos våre kunder.

Kjenn dine behov
Når du skal investere i ny vaskemaskin, flatskjerm-TV eller annen elektronikk i hjemmet, er det viktig at du velger rett modell til ditt behov – slik at familier med et stort vaskebehov ikke plutselig ender med en vaskemaskin med toppilegg og halv kapasitet, eller at du ender opp med en flatskjerm-TV som faktisk er for liten i forhold til hvor langt du sitter fra den.

All hjelpen du trenger
Men du behøver ikke å vite mye på forhånd for å velge riktig – hos L'EASY får du all den hjelpen du trenger. Klikk på produktområdene nedenfor for å få råd og veiledning – og bruk vår ordbok for å få oversikt over noen av de tekniske begrepene slik at du kan velge nettopp det produktet som passer til ditt behov. Hvis du er i tvil, må du gjerne ringe og få hjelp av våre salgskonsulenter på telefon 66101000.

Lovpålagt salg av galvanisk skille
For å hindre brannfare har PT med hjemmel i elsikkerhetsforskriften § 5a pålagt TV-forhandlerne å selge sikkerhetsutstyr, et såkalt galvanisk skille, til alle som kjøper ny flatskjerm-TV eller TV-kort til datamaskinen. Pålegget gjelder utstyr av sikkerhetsklasse 1, det vil si utstyr med jordet støpsel.

Innlevering av elektriske produkter
Vår butikk deltar i den nasjonale returordningen Elretur for kasserte elektriske ogelektroniske produkter. Vi tar gratis i mot kasserte produkter av den type som vi selger. Elretur sørger for utsortering av helse- og miljøfarlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer. Se www.elretur.no for ytterligere informasjon