Spørsmål og svar


Hjelp til selvhjelp..

L'EASY har samlet de oftest stilte spørsmålene og svarene (FAQ) i forbindelse med de forskjellige produktkategoriene vi tilbyr. Klikk på produktkategori i menyen nedenfor.
 

Verdt å vite om sikkerhet

Sikkerhet
Når du bestiller en vare på hjemmesiden vår, mottar L'EASY opplysningene du oppgir i bestillingsskjemaet. Opplysningene brukes bare til å utføre bestillingen du har sendt, og overføres via krypterte forbindelser. Bare L'EASY-medarbeidere har tilgang til disse opplysningene.

Din sikkerhet er dermed på topp, og opplysningene fra bestillingene sendes eller selges ikke videre. Vi sender heller ikke ut uoppfordret e-post basert på disse opplysningene.

Lovpålagt salg av galvanisk skille
For å hindre brannfare har PT med hjemmel i elsikkerhetsforskriften § 5a pålagt TV-forhandlerne å selge sikkerhetsutstyr, et såkalt galvanisk skille, til alle som kjøper ny flatskjerm-TV eller TV-kort til datamaskinen. Pålegget gjelder utstyr av sikkerhetsklasse 1, det vil si utstyr med jordet støpsel.


Returplikt av småelektrisk.
Alt du har kjøpt som virker med strøm eller batteri, skal leveres til retur når du skal kaste det.
Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Det er gratis å returnere. Butikkene er pliktig til å ta retur. Du kan enten levere det der du kjøpte det eller i en butikk som selger samme type varer.
Ikke kast EE-avfall sammen med annet avfall. Lever det til gjenvinning og spar miljøet. Les mer her: http://www.sft.no/artikkel____42983.aspx eller kontakt oss på 66101000.


Angrerett
Hvis du skulle endre mening eller angre på kjøpet, har du 14 dages angrerett fra leveringstidspunktet. Du trenger bare kontakte oss, så henter vi produktet. Vi krever bare at varen returneres i samme stand som den ble levert.

Du kan imidlertid IKKE returnere tilbehør som benyttes til lyd- eller bildeopptak og som er tatt i bruk. Det må derfor betales et beløp som dekker verdien av tilbehøret. Du får opplysninger om beløpet ved å ringe telefon 66101000.

På mobiltelefoner og mobilabonnement vil det i noen tilfeller være andre regler i forbindelse med angreretten.
– se betingelser i forbindelse med mobilabonnementet eller mobiltelefonen.